На децу до газди: добавить событие

ресторан закарпатської кухні

На децу до газди

Киев, ул. Ванды Василевской, 12/16
(044) 236-32-92
10:00-23:00
   Девіз ресторану “На-Децу-До-Газди” на одному із закарпатських діалектів означає “На чарку до господаря”.
   Родзинкою “Закарпатської колиби” – є, перш за все, найсмачніша домашня кухня, великі порції за помірну ціну, та приємна атмосфера відпочинку.
   ”На-Децу-До-Газди” – ідеальне місце для святкування весілля, банкетів, веселих вечірок корпоративних свят, романтичних зустрічей, проведення ділових переговорів, ранкових сніданків та бізнес-ланчу.
   Для тих, хто народився й виріс на Закарпатті, відвідання ресторану буде по-особливому приємним, адже тільки тут можна відчути себе, по-справжньому, як вдома.
   Ви ніколи не були на Закарпатті, не відвідували Мукачево, Ужгород та інші славетні міста і селища, які розташовані понад схилами Карпатських гір? Тоді Вам вже час скуштувати справжні закарпатські страви, поринути в атмосферу старовинних українських замків, які відтворені відомими художниками на стінах ресторану, та відчути славетну гостинність закарпатського ґазди.
   Про закарпатські традиції та кухню тут знають дуже добре, адже директор ресторану родом із Закарпаття. Він і створив у центрі Києва ресторан, що увібрав найкращі звичаї та традиції українського народу. Відвідавши ресторан “На-Децу-До-Газди, ви відчуєте себе справжнім гуцулом і вже ніколи не зможете відмовити собі у задоволенні ще й ще раз поринути в атмосферу Закарпаття!
   Поринути в атмосферу народів Закарпаття, яке протягом століть населяли поляки, чехи та мадяри, відчути особливості побуту й риси їх ментальності можна тільки у наших ресторанах. Інтер’єр виконаний в українському стилі, що поєднує в собі здобутки етнічних, культурних та обрядових традицій Закарпатщини.
   Кухня відповідає назві. Акцент зроблено на стравах із м’яса, особливо із свинини. Славиться закарпатська кухня і домашніми сирами, особливо бринзою. Особливої уваги та похвали заслуговують м’ясні страви. Чого тільки вартий «Шовдарь сиров’ялений»-молоде м'ясо зі свинини маринується, потім коптиться на тирсі фруктових дерев.
  • СергійНа децу до газди
    На жаль, з моменту відкриття ресторану ситуація з обслуговуванням змінилась, і не на краще.
    Спочатку були чуйні і ввічливі адміністратори, розмовляли українською, а зараз - нічим не відрізниш від банального закладу. Ми залишились розчарованими, хоч і були постійними відвідувачами.
    |
Администрация
Если Вы являетесь представителем заведения, свяжитесь с нами по адресу info@party.com.ua